Over Emulait

De borstvoedingsband evenaren door innovatie

Emulait heeft 's werelds eerste biometrische babyfles ontwikkeld, ontworpen om de ervaring van borstvoeding na te bootsen. Emulait biedt empathie ondersteund door wetenschap en doordacht design met als doel gezinnen te ondersteunen bij een soepele overgang tussen borst en fles en hen in staat te stellen hun baby de best mogelijke voedingservaring te geven.

De babyflesindustrie ontwrichten

De oprichter, Shilo Ben Zeev, werd geïnspireerd om de zuigflessenindustrie op de schop te nemen nadat hij had gezien hoe uitdagend het voedingstraject van zijn gezin was. Met een achtergrond in medische technologie kende hij het potentieel van geavanceerde technologie en materialen om gezondheid en welzijn te beïnvloeden. Zoals met de meeste innovaties, werd Emulait geboren in een gat - het gat tussen borst en fles. Samen met de beste en slimste mensen op het gebied van design, zuigelingenvoeding en de gezondheid van moeders gingen ze op zoek naar de eerste biomimetische babyfles ter wereld.

We ondersteunen alle baby's en hun families

Onze missie is om gezinnen te ondersteunen om hun baby's de best mogelijke voeding te geven. Alle gezinnen - moeders en vaders, alleenstaande ouders, ouders van hetzelfde geslacht, stiefouders, adoptieouders, nannies, verzorgers, uitgebreide gezinnen en gekozen gezinnen. Wij vieren diversiteit en vinden dat iedereen zich gezien en vertegenwoordigd moet voelen op zijn of haar unieke voedingsreis.

Het uitvoerend team

Shilo Ben Zeev

Founder and Chief Executive Officer

Brian Bailey

Chief Operating Officer

Emily Goldstein

VP of Marketing

Bob Worrell

Co-Founder and Chief Design Officer

Ofer Azoulay

Chief Technology Officer

Jennifer Paulus

VP of Customer Service

De wetenschappelijke adviesraad

De ontwikkeling van het Emulait voedingssysteem werd begeleid door onze wetenschappelijke adviesraad en is gebaseerd op actueel wetenschappelijk onderzoek en de beste praktijken op het gebied van zuigelingenvoeding. Het uitgangspunt van de raad is het dichten van de kloof tussen borstvoeding en de volgende beste optie. De wetenschappelijke adviesraad bestaat uit vooraanstaande deskundigen op het gebied van zuigelingenvoeding en de gezondheid van moeders.

Judith Shamian
RN, PhD, LLD (hon), D. Sci (hon), FAAN, FCNAChair van de wetenschappelijke adviesraad
Mike Woolridge
BSc, DPhil
Lid van de wetenschappelijke adviesraad
Linda M. Hannah
RNC, MSN/Ed., IBCLCM Lid van de wetenschappelijke adviesraad
Rae Jean Hemway
MPA, BSN, RNC-NIC
Lid van de wetenschappelijke adviesraad
Orit Jacobson
Doctoraat
Lid van de wetenschappelijke adviesraad

De medische experts

Emulait wordt gesteund door medische deskundigen die in de frontlinie staan van de zorg en begeleiding voor gezinnen met pasgeborenen.

Steven Abelowitz

MD, FAAP

Peter Waldstein

MD, FAAP

Robert Katz

MD, FACOG

Emulait Benelux

Esmee Joosten

Britt Janssen

Jesse Berendsen

Robin Joosten