Een innovatief voedingsysteem op wetenschappelijke basis

Emulait is de meest geavanceerde innovatie in de zuigflesindustrie, ontworpen om de ervaring van borstvoeding na te bootsen. Het is meer dan een fles, het is een op wetenschap gebaseerd systeem dat is ontwikkeld met behulp van gegevens, gepatenteerde technologieën, 3D-scannen en FDA-goedgekeurde materialen van medische kwaliteit.

Emulait bootst de borst van de moeder na in vorm, kleur, elasticiteit, textuur en gevoel, en is daarmee de eerste biometrische fles in zijn soort.

Geavanceerde technologie

De Scan

Emulait flessen zijn aanpasbaar en zijn verkrijgbaar in 5 spenen en 5 huidskleuren, voor in totaal 25 variaties. Je kunt gemakkelijk je match vinden met behulp van de scantechnologie in onze app. De scan maakt gebruik van unieke 3D-algoritmes om de belangrijkste tepelafmetingen, contouren en kleuren vast te leggen, zodat de Emulait speen aan jouw anatomie kan worden aangepast voor een fles die helemaal van jou is. Voor degenen die niet kunnen of willen scannen, bieden we de opties zelf selecteren en meest voorkomende. We respecteren jou en je privacy, daarom verzamelt onze scan datapunten, nooit foto's of afbeeldingen.

Echte data, echte moeders

De studie

Vervolgens hebben we een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd om meer dan 1000 tepels van zwangere en postnatale vrouwen met verschillende achtergronden te analyseren. Het onderzoek maakte gebruik van 3D-scans om gegevens te verzamelen over onder andere de grootte (diameter en hoogte), vorm (bolvormig, kegelvormig, taps toelopend of omgekeerd) en kleur om patronen te onderscheiden en de meest voorkomende tepelvormen, -groottes en -kleuren vast te stellen.

Creativiteit, technologie, empathie

Het design proces

Met de hulp van onze wetenschappelijke adviesraad zijn we begonnen met het ontwerpen van een biomimetisch voedingssysteem dat de ervaring van borstvoeding nabootst. Onze missie vereiste van ons een veel creatievere en onconventionelere benadering van het ontwerp en de constructie van dit product dan traditionele zuigflessen. De experts die we raadpleegden legden de nadruk op actief zuigen en het belang van de natuurlijke verlenging van de menselijke tepel wanneer de baby deze terugtrekt naar het gehemelte. Empathie stond centraal in dit proces - om deze uitdaging niet te benaderen als een mechanische oplossing voor vloeistofoverdracht, maar als een intieme menselijke interactie.

Een zuigfles die de moederborst echt nabootst

Het resultaat

De eerste babyfles die de anatomie van de moeder nabootst door de tepel, het tepelhof en de borst na te bootsen in vorm, functie en gevoel. De Emulait babyfles vermindert de kans op tepelverwarring en flesvoorkeur, zorgt voor een naadloze overgang tussen borstvoeding en flesvoeding, ondersteunt langdurige borstvoeding en zorgt voor een betere voedingservaring voor iedereen. Emulait is een betere optie voor mensen die borst- en flesvoeding combineren, voor mensen die uitsluitend flesvoeding geven en voor mensen die borstvoeding willen verlaten.

Het verschil..

De textuur en het gevoel van een echte tepel

Emulait is niet stijf zoals andere flessenspenen en heeft de zachtheid en textuur van tepels. Emulait spenen bootsen de textuur van gestimuleerde tepelhofklieren na en hebben vezels aan de binnenkant om melkkanaaltjes na te bootsen, wat natuurlijker aanvoelt voor baby.

De elasticiteit van een echte tepel

Emulait spenen rekken uit en worden langer tijdens de flesvoeding, wat voordelen biedt voor de mondontwikkeling die geen enkele andere fles biedt. Elasticiteit is belangrijk voor flesspenen omdat baby's dan de natuurlijke zuigactie kunnen gebruiken om hun kaakspieren te activeren en te versterken.

De vorm en kleur van een echte tepel

Emulait spenen zijn afgestemd op jouw vorm en kleur, zodat ze jou weerspiegelen en vieren - echt waar. Op deze manier eert Emulait de diversiteit van moeders en gezinnen.

De vermindering van de luchtinlaat

De Emulait-speen, ook wel 'antikoliek' genoemd, reguleert de druk en vermindert het inslikken van lucht (aerofagie) om winderigheid, maagklachten en nervositeit tot een minimum te beperken.

De melkstroom van een echte tepel

Alleen de spenen van Emulait hebben meerdere gaatjes om na te bootsen hoe de tepel van de moeder melk afgeeft. Ons gepatenteerde Physiological Flow Rate Control Valve geeft baby's dezelfde natuurlijke controle die ze hebben aan de borst, zodat baby's dezelfde zuigkracht gebruiken om melk uit de fles te halen.

We’re closing the gap between breast and bottle, for you and yours.