Meest gestelde vragen

Products

Download eerst onze app. De Emulait App scan is momenteel alleen beschikbaar op iPhones met True Depth Camera. Kies de Match-optie en volg de videogids en gedetailleerde instructies om een snelle scan van je borst te maken. De scan verzamelt datapunten en metingen, nooit foto's of afbeeldingen. De grootte (diameter en hoogte), vorm en kleur worden vastgelegd om ons te helpen de Emulait tepel aan te passen aan uw anatomie.

Hier zijn enkele van onze tips voor een succesvolle scan:

Zorg ervoor dat je in een goed verlichte ruimte staat.
Houd uw tepel binnen de gestippelde cirkel.
Een scan duurt minder dan tien seconden.

De ventilatieopeningen op de Emulait fles zijn in de schroefdraad van de speen ingebouwd en verminderen, samen met de stroomregeling, het inslikken van lucht (aerofagie) om winderigheid, maagklachten en nervositeit (kolieksymptomen) na de voeding tot een minimum te beperken.

Nee, de flessen van Emulait zijn niet verkrijgbaar in glas. Onze flessen zijn gemaakt van BPA-vrij, ftalaatvrij en niet-giftig Tritan (plastic).

Ja! De gezondheid en veiligheid van je baby zijn van het grootste belang voor ons. Alle flessen van Emulait zijn gemaakt van BPA-vrij, ftalaatvrij en niet-giftig Tritan (plastic).

Ja! Alle flessen worden geleverd met een reisdop en -deksel.

Orders

Op dit moment versturen wij alleen binnen de Benelux.

Check in op je account om de status van je order te bekijken.

Met zo'n overweldigende respons op onze flessen, werken we de klok rond om de flessen zo snel mogelijk bij de baby's te krijgen. Als u een specifiek product wilt bestellen, kunt u altijd een e-mail sturen naar support@emulait.nl

We willen dat jij en je baby van onze producten houden. We bieden een retourtermijn van 14 dagen vanaf de datum dat je bestelling is afgeleverd. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, kun je je aankoop terugsturen voor een volledige terugbetaling - geen stress. Geldt voor aankopen binnen de Benelux, de klant betaalt de verzendkosten voor het retourneren.

Als je je bestelling wilt annuleren, neem dan contact op met de klantenservice via support@emulait.nl. Houd er rekening mee dat bestellingen niet kunnen worden geannuleerd zodra ze zijn verzonden.

Zolang je bestelling nog niet verzonden is kun je je bestelling wijzigen door contact op te nemen via support@emulait.nl

Privacy en veiligheid

We respecteren jou en je privacy. Daarom verzamelt onze scan-app datapunten, nooit foto's of afbeeldingen. Deze datapunten worden gebruikt om een nauwkeurige speenmaat en -kleur te vinden voor een fles die helemaal van jou is.

Nee uiteraard niet. U kunt ook gebruik maken van zelf selectie.